Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Uw ontvanger

  Er zijn tal van ontvangers en tv's die de programma's via de satelliet kunnen ontvangen. Het is voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt om zenders in de zenderlijst op te slaan. Steeds meer apparaten ondersteunen "fastscan". Hiermee is het mogelijk om in enkele seconden direct alle zenders op een logische volgorde te hebben. In dat geval zult u vaak automatisch de juiste zenderlijst hebben. Wanneer er toch vragen zijn, kunt u op deze pagina zoeken naar de juiste ontvanger of tv. Vul het type apparaat in en u krijgt een handleiding voor meer informatie. Wanneer deze niet beschikbaar is, dan gaat u automatisch naar ons forum waarop u vragen en antwoorden kunt vinden. Ook kunt u zelf een account aanmaken en een vraag stellen.

   

  U kunt ook kijken op de downloadpagina van CanalDigitaal. Hierop staan verschillende handleidingen en instructies.

  Ontvanger

 1. Denson 400

  Denson 400

  U volgt de onderstaande stappen om de fastscan zenderlijst in uw Denson 400 satellietontvanger te verversen.  U dient voor het inladen van een nieuwe zenderlijst wel eerst een fabrieksreset uit te voeren.

  U drukt op de toets "menu” op uw afstandsbediening.

  U kiest de optie Satellite Installation en druk op de toets "ok”.

  U kiest de optie Satellite Setup en druk op de toets "ok”

  Kies nu met de "F-toetsen” de fastscanlijst die u in de ontvanger wenst te plaatsen. Volg daarbij de instructies die op het beeldscherm zichtbaar zijn.

  De nieuwe zenderlijst wordt nu automatisch in uw ontvanger ingeladen.

  Als u in de nieuwe fastscanzenderlijst enkele televisiezenders, zoals RTL4, mist dan dient u nieuwe firmware in uw Denson ontvanger te laden. Deze kan men hier downloaden.

  Meer informatie over de Denson 400 satellietontvanger vindt u hier 
  of direct in de handleiding.

  Heeft u vragen over het vernieuwen van de fastscanzenderlijst kunt u deze stellen op http://www.satellietforum.com